Produk

Pautan

© 2024 Hak Cipta Terpelihara KilangBaju.com.my

Dimiliki oleh Mafeya Sdn Bhd

Blog

Kilang Cetak Jersey Sublimation Termurah Shah Alam

Kongsi:

Jersey sublimation adalah jersey custom made yang dihasilkan melalui kaedah sublimation printing. Corak pada jersey sublimation akan mengikut design dari pelanggan atau rekaan sedia ada oleh syarikat cetakan baju itu sendiri.

 

Kaedah printing sublimation ini menghasilkan pelbagai corak, warna, rekaan 3D, shadow ataupun gradient. Jersey sublimation juga mendapat perhatian dikalangan masyarakat, ini kerana jersey  sesuai dipakai bukan hanya ketika bersukan malah untuk aktiviti harian. Pelbagai jenis collar yang sesuai untuk jersey sublimation ini.

 

 

Kebanyakan jersey sublimation akan menggunakan fabrik jersey yang berkualiti. Jersey custom made amat sesuai untuk mereka yang ingin menempah dalam kuantiti yang banyak.

Anda digalakkan menempah mengikut kuantiti minimun tempahan yang ditetapkan oleh kilang agar harga yang ditawarkan kepada anda berpatutan.

 

 

Jangan risau jika anda tiada rekaan tersendiri sebagai rujukan, Mafeya Apparel menyediakan katalog rekaan untuk rujukan pelanggan. Jersey ini dihasilkan sesuai untuk semua peringkat umur, jantina dan saiz badan.

Sedia ada untuk lelaki dan perempuan, dewasa sehingga kanak-kanak. Jersey ini selalunya menggunakan fabrik jenis polyester atau microfiber. Fabrik yang digunakan untuk sublimation semestinya selesa dan nyaman untuk anda.

 

Jersey ini menggunakan mesin berteknologi tinggi yang menghasilkan rekaan di atas baju kelihatan cantik dan kemas. Tambahan pula, kebanyakan rekaan pada baju sublimation sentiasa sesuai dan mengikut trending semasa.

 

Jika anda berminat untuk menempah atau mencari syarikat cetakan baju yang terbaik dan berbaloi, Mafeya mampu menghasilkan untuk anda dengan tawaran yang menarik terus dari kilang. Untuk maklumat lanjut, boleh terus hubungi kami di nombor 017-2290994 atau datang ke showroom kami yang terletak di Shah Alam, Selangor. Laman web https://kedaisublimation.com/

 

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel

Team Cetak ( Kilang Printing T-Shirt& Embroidery )

32A Jalan Kristal J7/J

Seksyen 7 40000 Shah Alam

Selangor Darul Ehsan

 

WAKTU PEJABAT

Isnin hingga Jumaat (9.30 am – 6.00 pm)

Sabtu (9.30 am – 1.00 pm)

Ahad & Cuti Umum  – TUTUP

 

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

 

Kongsi:

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan