Produk

Pautan

© 2024 Hak Cipta Terpelihara KilangBaju.com.my

Dimiliki oleh Mafeya Sdn Bhd

Blog

Tempah Baju Konvoi Terus Dari Kilang

Kongsi:

Motor dah lawa, helmet dah lawa tapi sayang takde baju konvoi yang berkualiti padu. Orang lain semua pergi event motor pakai baju konvoi lawa-lawa dan style, takkan korang pakai baju bola je kan? Tak perlu susah-susah cari kat mana tempat nak buat baju konvoi sebab kami boleh tunaikan impian korang nak pakai baju konvoi yang berkualiti dengan harga termurah di pasaran.

Baju konvoi

 

Kami menyediakan kain jenis cotton untuk korang yang suka pakai baju tebal dan juga kain jenis jersey bagi yang suka pakai baju nipis. Ikut keselesaan masing – masing. Kalau nak request lengan panjang pun tak ada masalah. Kebanyakan rider lebih gemar berlengan panjang time konvoi supaya tak terkena daripada cahaya matahari.

Baju konvoi kami sesuai dan boleh dipakai untuk perempuan juga tau.

So abang-abang rider yang nak bawa girlfriend sekali tu bolehlah pakai matching dengan partner korang pergi konvoi. Tapi mana yang single tu jangan sendu, korang boleh je pakai sama-sama dengan member korang. Pakat reramai okay!

Kami menyediakan baju sublimation printing untuk t-shirt dan jersi direct dari kilang dengan harga yang termurah dan berkualiti tinggi. Kami juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak kerana kami mempunyai kilang jahit pukal sendiri. So korang boleh roger team permotoran korang untuk buat baju sama sama.

Confirm auto hensem bila pakai sama.

Dah biasa pakai baju konvoi print tulisan sahaja? Meh custom dengan kami. Nak letak gambar motor dan muka sendiri? Nak letak nombor dan logo group sendiri? boleh je kami designkan. Kalau nak nampak lain daripada yang lain, korang boleh tambah fullprint di bahagian lengan. Confirm nampak lebih menarik.=

Senang cerita design kami semua memang style dan padu. Harga pula tak payah cakaplah sebab kami bagi harga marhaen je untuk korang. Yang penting korang datang je dulu ke showroom kami di Seksyen 7 Shah Alam. Kita boleh rundingkan harga dan bincang detail baju konvoi korang nak macam mana ataupun boleh hubungi kami di talian 017-22900224 untuk pertanyaan lebih lanjut.

 

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel
Team Cetak
(Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

 

Kongsi:

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan