Produk

Pautan

© 2024 Hak Cipta Terpelihara KilangBaju.com.my

Dimiliki oleh Mafeya Sdn Bhd

Daftar Ejen Jualan

Adakah anda seorang peniaga, ejen persendirian, atau anda berminat untuk menjana pendapatan sampingan dalam tahun-tahun yang penuh cabaran di Malaysia sekarang ini?

Kami sedia membantu anda dengan membuka tawaran sebagai ejen untuk perkhidmatan dan produk kami di www.KilangBaju.com.my

Jana Pendapatan Tambahan Dengan Bisnes Printing

Untuk menjana pendapatan dengan printing t-shirt anda hanya perlu jadi EJEN JUALAN kami dimana anda perlu mencari mereka yang ingin menempah t-shirt dan serahkan kepada kami. Dari sini sahaja anda mampu untuk menjana pendapatan dari RM300 hingga RM3000 sebulan bergantung kepada jumlah tempahan yang anda berikan kepada kami. Lebih banyak tempahan yang diberikan lebih tinggi pendapatan yang anda akan perolehi.

Ada ejen kami yang dah jana lebih daripada RM5000 sebulan hanya dengan printing t-shirt dan bakal membuka kedai printing t-shirtnya sendiri. Walaupun anda hanya suri rumah atau pelajar, tidak mustahil untuk jana pendapatan tambahan dengan printing t-shirt hanya dari rumah sahaja.

daftar-ejen-kilangbaju

kelebihan jika menjadi Ejen Jualan kami:

 • Special AGENT price – lebih murah berbanding dengan normal customer. (Anda boleh terus tempah produk Orensport dengan Harga Agent terus dengan kami).
 • Agent REWARD PROGRAM – Pelbagai agent reward yang kami tawarkan sepanjang 2016.
 • Pebagai promosi khas untuk agent setiap bulan.
 • Keutamaan akan di berikan kepada ejen untuk sebarang tempahan.
 • Sample produk & printing.
 • SOFT-COPY catalog dan PRICE LIST disediakan.
 • Khidmat nasihat berkenaan bisnes tshirt printing & cara pengiraan harga.
 • Kami menyediakan Ejen group whatsapp untuk perbincangan dan juga tempat untuk berkongsi idea dan marketing.
 • Banyak lagi kelebihan sampai kami pun tak ingat nak tulis, kalau nak tahu daftar lah.

Syarat & Terma Ejen Jualan KilangBaju.com.my

 1. Warganegara Malaysia berumur 18 tahun keatas.

 2. Keahlian ejen jualan Kilang Baju adalah TERHAD. Kami tidak mahu terlalu ramai ejen di sebuah negeri atau kawasan. Ini bagi melindungi hak ahli kami di kawasan dan negeri tersebut.

 3. Ejen bertangungjawab kepada setiap strategi pemasaran yang dilakukan, jika didapati melanggar syarat atau etika pemasaran, keahlian akan dilucutkan (bergantung kepada situasi kes).

 4. Kami TIDAK akan menanggung kos penghantaran tempahan yang dibuat dan kos ini perlu ditanggung oleh ejen atau pelanggan.

 5. Terma dan syarat ini tertakluk kepada pindaan dan boleh diubah TANPA notis pada bila-bila masa mengikut keperluan dan kepentingan ejen dengan budi bicara pihak syarikat.

 6. Bayaran pendaftaran keahlian seumur hidup sebanyak RM100. Bayaran RM100 untuk tujuan proses borang keahlian ntuk memastikan permohonan ejen hanya untuk yang serius hendak berniaga sahaja dan bukan untuk mendapat harga murah semata-mata, ini akan menganggu kelancaran perniagaan ahli-ahli sedia ada.

 7. Permohonan akan diproses dalam tempoh 24 jam. Ejen yang berjaya akan dihubungi melalui email atau whatsapp.

 8. Yuran RM100 TIDAK akan dipulangkan sekiranya anda tidak aktif atau tidak berminat untuk terus menjadi ejen jualan kami.

Borang Daftar Ejen

Daftar Ejen

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan