Produk

Pautan

© 2024 Hak Cipta Terpelihara KilangBaju.com.my

Dimiliki oleh Mafeya Sdn Bhd

Blog

Tempah Baju Kelas Dengan Harga Murah

Kongsi:

Baju kelas semakin menjadi trending dalam kalangan pelajar di sekolah mahupun universiti.

Baju kelas ini sering menarik minat pelajar kerana warna dan designnya yang menunjukkan kesepakatan sesuatu kumpulan tersebut. Sering diguna pakai untuk aktiviti-aktiviti tertentu seperti di jamuan kelas, sesi bergambar kelas , presentation dan juga sebagai kenangan zaman belajar.

Baju jersey sublimation semakin menjadi trend baju kelas tau sekarang ni! Yang paling penting kami menyediakan kain jersey yang berkualiti dan tahan lama berserta design yang rare dan menarik.

Kain jersey adalah antara material yang sering digunakan untuk membuat baju kelas kerana materialnya yang nipis dan mudah menyerap peluh. Ia amat sesuai digunakan untuk aktiviti yang lasak sepanjang hari kerana ia tidak akan membuat pemakai berasa panas malah akan lebih selesa apabila memakainya. So kepada korang yang tak suka kan kain jenis tebal sesuai sangat pakai kain jersey ni.

Nak urgent order untuk baju kelas? Tapi takut tak sempat siap? Jangan risau, kami mempunyai kilang sendiri di mana semua tempahan dapat disiapkan dalam masa yang singkat dan cepat. Pelbagai design readymade yang telah disediakan di website kami. Korang tinggal pilih je nak design dan corak yang macam mana. Ini adalah contoh design floral untuk baju kelas.

Kami juga menyediakan baju custom made untuk mereka yang inginkan baju khas mengikut citarasa sendiri dari segi pemilihan design dan warna serta saiz dan ukuran tersendiri.

Nak letak nama, nombor dan logo kat baju? Nak tambah V-Neck collar?  Boleh je. Idea kalian, kami designkan! Confirm cun melecun punya! Nak tengok contoh  baju custom made yang telah kami buat? Nah.

Lawa sangat kan korang? Takkan korang tak jealous tengok orang lain buat  sama-sama? Mestilah jealous kan? So korang yang nak buat baju kelas, baju batch, baju course or baju kelab, roger je kami sampai jadi.  Boleh walk in ke showroom kami di seksyen 7 Shah Alam atau hubungi kami di nombor 017-2290224

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

Kongsi:

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan